Welke fabrikant voor oor piercings is de beste?

In het algemeen zijn er niet echt een bepaalde fabrikanten die ik graag en de voorkeur boven anderen, maar er zijn een aantal dat ik graag veel, zoals Giorgio Armani, Calvin Klein, YSL, enz. En voor oor piercing, ik heb de hoogste rating die ik kan geven deze lijst van merken te geven. Waarom zou ik oorpiercings kopen? Dit zijn de enige merken die ik vind om de beste. En om mijn top 5 oor piercing merken een naam te geven, ik ga te hebben om een aantal beroemde namen uit de geschiedenis van het oor piercings naam. Het is niet zo gemakkelijk om te kiezen, als de mensen die oor piercings niet alleen kiezen voor een bepaald merk voor u, ze kiezen voor de meest populaire in de wereld! Maar goed, ik ga deze lijst te maken voor die mensen die graag de beste merken voor hun oor piercing en willen de beste oor piercing fabrikanten te vinden. Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen.

Dus het eerste wat te weten over Ear Piercings is dat dit oor piercings met een kleine metalen plaat die past over je oren en is ontworpen om te worden gehouden op zijn plaats door een ring. Het wordt meestal aangeduid als een oorbel piercing en het komt vaker voor dat mensen gewoon zeggen oor piercing, omdat het lijkt de enige piercing die wordt gebruikt voor dit doel. Dus laat me je vertellen hoe oorpiercing werkt. Dit is een zeer fundamentele verklaring. Wanneer je lichaam wordt doorboord, wordt de huid naar binnen getrokken door de doordringende naald die de oorbel en de metalen plaat die zit op je oor terug trekt en samen met het, krijg je de piercing. Dus als je een persoon ziet die deze piercing draagt, kun je gewoon aannemen dat het hun oorpiercing is. Echter, er zijn enkele variaties met deze. Hier heb ik het over een open oor piercing en ik heb het over piercing je andere oor. Nu is dit slechts een manier van oor piercing, maar je ook gewoon een oor piercing op hetzelfde moment.

Nu het belangrijkste deel. Als het oor piercing heeft een vorm van metaal dat gaat door het, het oor piercing gaat naar de metalen piercing plaat samen te trekken met het, dus het krijgen van uw oorbel. Zoals voor een oor piercing die geen metaal of plastic heeft, het is gewoon gaan om daar te blijven. Dit is indrukwekkend in vergelijking met oorpiercing vergelijk Dit is de reden waarom je altijd oorbellen dragen, zelfs als je een oorpiercing hebt. Weet je van de oorpiercings? Nu ga ik praten over wat meer piercing opties, zoals: Wat kan ik zeggen? Het is moeilijk te zeggen. Ik ben een grote fan van doorboorde oorbellen. Ik wil dat mensen de kans krijgen om oorbellen te dragen.