Hoe gebruik ik oorpiercings?

Je gebruikt ze! Dus ik dacht: Waarom niet een eenvoudige uitleg van hoe oor piercings werken, en hoe je ze moet doen? Het resultaat is:

De volgende tips zullen u helpen om beter gebruik te maken van uw oren en maak je oren minder pijnlijk.

De oorpiercings zelf bestaan uit 2 delen: 1) Een plastic band 2) Een elastische ring. In het algemeen zijn oorpiercings gemaakt van elastische banden. Ze zijn gemaakt door het snijden van de plastic band die wordt gebruikt om het oor wrap om het oor piercings te maken. Is er een goede online winkel voor oor piercings? U kopen oor piercings van een lokaal ziekenhuis of andere medische winkel. Dit kan onthullend zijn als je het vergelijkt met oorpiercing vergelijk. Maar, koop geen oor piercings om de verkeerde redenen. Als u wilt een meer permanente of beter permanente oor piercing hebben, probeer dan naar een oor piercing kliniek. Als de piercing is te groot, je misschien niet de resultaten die u zoekt. Ik raad je altijd aan om een arts te bezoeken voordat je een beslissing neemt. Ik heb niet persoonlijk gedaan oor piercings mezelf dus ik kan niet instaan voor dit, maar ik heb gelezen over andere mensen die hebben. Om betere resultaten van uw piercing te krijgen, moet u ervoor zorgen dat de piercing correct wordt gedaan. Hieronder zal ik een aantal eenvoudige stappen beschrijven om een piercing te bereiken die groter is dan je oor aankan. Ik doe niet alsof ik alles weet, maar dit is wat ik tot nu toe heb geleerd en ik zal het duidelijker uitleggen in de toekomst als ik meer te leren.

Wat is een "grote" piercings? Ik heb gehoord dat oor piercings kan groter zijn dan een normaal oor, maar ik weet niet de werkelijke grootte van het oor piercings in termen van het oor zelf. Dus ik zal gewoon zeggen: Dit is slechts een algemene gids. Sommige mensen hebben hun oren doorboord voor gehoorbescherming en het is normaal dat het groter is dan het oor aankan. Soms zullen mensen zeggen: Als ik wil een grotere piercing, dan zal ik moeten gaan naar een specialist en besteden veel geld. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Sommige mensen zeggen ook dat als je een jong meisje, moet je oor piercings te krijgen, omdat het trommelvlies is veel kleiner dan de andere oren en je zou het risico van de piercing wordt doorboord en dan groeien. Als je vriend heeft een piercings, ga dan voor hen. Het is helemaal ok als ze alleen voor haar zijn, maar wees heel voorzichtig over wat je vraagt.