Bij het kopen van oor piercings, wat moet ik zoeken?

Hoe meer hoe beter! Sommige mensen hebben meer ernstige problemen dan anderen. Ik zou zeggen dat je altijd moet zoeken naar mensen met soortgelijke problemen. Om meer te begrijpen over wat te zoeken, heb ik samen deze korte gids.

Hoe kies ik mijn oorpiercings? Bij het kopen van uw oor piercings, moet u ervoor zorgen dat u weet dat het oor piercing procedure. De meeste oor piercings komen in een pakket en je moet een van hen te kopen. Ook kan Werk Riem een poging zijn. De meest voorkomende oor piercing procedures zijn de volgende: 1. Piercing met een pin (voor sommige soorten piercing, zoals de "Welwillende" oor piercing, de pin kan wel of niet in staat zijn om uit te komen zonder operatie). 2. Dit maakt het waarschijnlijk sterker dan Riem Goud. Piercing met een draad: Een draad is een zeer belangrijke piercing voor piercers. Om een goed resultaat te behalen, moet het zeer zacht en flexibel zijn. Welke fabrikant voor oor piercings is de beste? Als een stuk draad niet dun genoeg kan worden gemaakt, zal het breken, en de piercing zal worden geruïneerd. Als je me vraagt om te adviseren over een bepaalde piercing, de reden is: de draad die de piercer gebruikt moet zacht zijn, en de diameter van het stuk draad moet groot zijn. Voor het doel van dit bericht, zal ik praten over een paar stukjes draad die piercers gebruiken. De reden dat dit belangrijk is, is dat het de enige is die je echt vertrouwen. Het kan nuttiger zijn dan oorpiercing vergelijk. De andere twee soorten piercings zijn min of meer hetzelfde, maar ze hebben zeer verschillende eigenschappen. In dit bericht, zal ik u vertellen wat ik denk over de twee soorten oor piercing. Ik zal ook beschrijven een methode die kan worden gebruikt om een veilige piercing te waarborgen.

Hoe krijg je de juiste piercings

Het eerste dat je moet weten is dat, net als alle piercings, oor piercing zorg vereist.